Vi har våra bästisar över på middag - B&J

Nästan en hel vecka har gått sen vi ägnade oss åt vår blogg. Det skulle kunna tyckas vara negativt, men inte! Faktum är att vi har haft FULLT upp.

I måndags kände vi oss lite kulturella och extra lill-gamla då vi stog med varsitt glas vin i foajén på The Metropolitan Opera. Föreställningen vi såg heter La Fille du Régiment och var totalt fantastisk. Trots att vi är relativt oerfarna som operabesökare njöt vi av den finstämda musiken och den klockrena rolltolkningen som Natalie Dessay stog för. Vacker, roligt, uttrycksfullt och hänförande!

  

De kulturella kvällsaktiviteterna följdes upp av en mångkulturell upplevelse då Valentina från Chile bjöd hem klassen på födelsedagsfirande. Det bjöds på allt från brie till "Pisscola" (vilket smakade precis som det låter och tydligen ska föreställa ett Chilenskt svar på Lennart). Att träffa alla goa tjejer utanför skolan var ovärdeligt och vi ägnade största delen av kvällen åt att genom Skype bli presenterade för Valies familj, samt internskämt.

I onsdags kommer vi tyvärr inte ihåg vad vi gjorde. Efter två nätter med alldeles för lite sömn var vi helt enkelt trötta. Vi kan ha gått en promenad, eller så var det på torsdagen!

Nu sitter vi här efter en tuff vecka på skolan och äter Ben&Jerry's. Mums!! I morgon är det traditionsenlig brunch på Shortys, samt städning, storhandling och lite annat kul. Vi har mycket att ta tag i eftersom vi ska sitta sminkmodeller hela söndagen på en sminkmässa. Mer om det senare!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0