Det är inte alltid storleken som räknas

Min pappa vet hur man gör sig populär! På sina många jobbresor brukar han nämligen passa på att shoppa tax-free smink åt mig och särskilt mascaror när jag behöver det. Jag brukar "beställa" Diorshow mascara som har en riktigt stor och tjock borste. Det tog ett tag att vänja sig vid den men sen är den superbra. 

Sist han kom hem med en mascara blev jag dock lite besviken. Det var en smal fjuttig liten borste och jag trodde ett tag att han hade köpt någon sorts mindre förpackning för att spara in lite. Detta gjorde mig lite småputt tills jag insåg att det var Diorshow unlimited mascara jag höll i min hand. Detta är alltså efterföljaren på Diorshow och den är helt fantastisk. Borsten är platt på ena sidan, ger volym och längd, och böjd på den andra, böjer fransarna fint. Me like! 
  
//Jenny            
 

Christian Dior Diorshow Unlimited Mascara Svart






Tillägg...

till Sandys inlägg nedan. Skolan har en "Private housing website" där de kan hjälpa till att skaffa boende. Man kan nog inte räkna med att det blir billigare men det kan vara skönt med lite hjälp. Särskilt om man inte har en faster som praktiskt nog jättegärna vill låna ut sin lägenhet =)

//Jenny


RSS 2.0