Shorty's 32

Igår var en bra dag! Vi började den med att shoppa presenter på Macy's och passade på att kolla efter sprayflaskor på sephora till vår 99% alkohol som vi ska ha till någonting (?) på kursen.

Åkte ner till soho sen för att äta lunch och spana på Karen Millen butiken på Prince st. Den gatan visade sig vara sjukt mysig! Massor av stora märken som Anna Sui, Fendi, Sportmax och Armani är blandade med småbutiker och restauranger.

     

På 199 hittade vi en fantastisk restaurang vid namn Shorty's .32. Allt från de sjuttioelva olika tantlamporna som hängde i taket till personalen och maten var bara bäst. Absolut ett ställe vi tänker återvända till! Speciellt gillar vi dem för att kocken skickade in ett fat med frukt och pankakor (som mer såg ut, och smakade som sockerkaka) eftersom våra hamburgare skulle dröja lite. Delicious!!

image29


Kvällen spenderade vi på Tims restaurang/bar The Spotted Pig. Mumsig mat och jättemycket trevligt folk. Tim förklarade att han hade en 19årig i staffen och lovade att "skicka över honom" under kvällen för att vi skulle få lite tips om hur omyndiga personer spenderar helgerna. 19 åringen i fråga hette Robinson (ja, i förnamn) och bjöd in oss till en hemmafest nästa fredag. Woho! :)

Nu sitter vi här vid frukostbordet och ska försöka ta oss ut och handla lite mat. Sen är planen att spela tennis på banorna i parken brevid.. Får se vad det blir av det! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0