On makeup magazine

Igårkväll/natt ägnade vi oss helhjärtat åt att delta i ett releaseparty för On Makeup Magazine vilket ägde rum på Fontanas, lower east. Detta eftersom vi lyckats bli inbjudna till eventet av självaste James Vincent (en legend inom makeup världen) och sen halkade igenom ID-kollen på ett bananskal.  

Väl inne på klubben lokaliserade vi snabbt "the open bar" och fick varsin äcklig drink tilldelade oss. Först efter 3-4 stycken till lyckades vi hitta en kombination som funkade; cranberries och vodka. Orginellt va? Tiff och hennes något udda, men sköna, rumskompis slöt upp och vi hade riktigt trevligt. Rolig blandning av makeup-folk, tidningsfolk, modeller, drag queens, fotografer och en del mer odefinerbara personer.

En röd tråd i våra utekvällar tycks vara bögar. De är överallt. Men vi gillar det, och de gillar oss! Bland annat blev vi erbjudna make-up jobb av en liten söt kille, men så länge han inte har kontakter i sverige blir det nog svårt.

En som dock inte var bög var den fotograf som dök upp från ingenstans och attackkonverserade med oss. Här bestämde sig Jenny för att hämnas från förraförra helgen när jag bedyrade för två killar att vi spelade tennis för "the swedish national team".
- So, what brings you here?
- Ehm, we were modelling for the powder group today and we're studying beauty make at MUD aswell. (Iofs helt sant)
- Oh, great! It must be perfect for you guys to sudy makeup as modells!
- Eeeeh, yeah... It's really awesome. (Just det, för då kan vi fixa sminket själva när vi ska göra en av våra många runwayshows)
Det hela blev ännu roligare när vi blev bländade av en kamerablixt och Jenny utbrast:
- I hate those flashes. I get blinded!
- (rätt förvirrad) But.. How do you handle that when you're modelling?
- Oooh... Ehm.. Actually it's fine as long as it isn't dark in the room.. Sort off!
Play along lixom :P

Jaja, awesome party hur som helst. Mycket kul :)

image54

Kommentarer
Postat av: Angelicas Closet

Roligt med NY!
Måste åka tillbaka dit.

2008-05-20 @ 06:54:21
URL: http://angelicascloset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0