Jell-O shots and gay people

Vi visste inte alls vad vi kunde förvänta oss av kvällen när vi satte oss på tunnelbanan för att möta upp Robinson. Förhoppningen var att vi skulle få dricka öl ur orangea plastmuggar som i American Pie och att vi skulle få reda på om Robinson var gay eller gift. (vi fick lite dubbla budskap när vi kollade upp honom på facebook :)) 

Plastmuggarna var blåa och gröna och drickan som serverades var wiskey med cola. Mums...NOT! Nästa punkt på förhoppningslistan var att utreda vilket lag Robinson egentligen spelar för. Våra misstankar väcktes när killarna som droppade in genom dörren inte bevärdigade oss en blick, gestikulerade med pimpinetta handledsrörelser och fnittrade som flickor. Det hela bekräftades då Robinson började med att peka på sig själv och därefter var och en av festdeltagarna och sa "Gay, gay, gay, straight, gay, gay, straight, straight, gay, gay, gay, gay..." Ja, ni fattar. 

Trots, eller kanske tack vare, avsaknaden av testosteron var stämningen på topp och vi hade jättekul. Vi lyckades dock väcka allmän uppståndelse när Jell-O shotsen plockades fram och vi erkände att vi aldrig tidigare ätit Jell-O. Detta resulterade i att vi klämde i oss våra första och definitivt sista Jell-O shots inför en ivrig publik som blev lite orolig när vi blev gröna i ansiktet av allt dallrigt som skulle ner i magen. Senare på kvällen pekade Sandra på en av ovan nämda shots och deklarerade; "This consistency gives you a good idea of what you will look like if you have too many!"    
        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0