Inte så illa alls!

Äntligen vårt första USA-inlägg! Kom hit i tisdags till strålande solsken, en uuunderbar lägenhet och med en hel del jetlag.

Under dagarna fram tills nu har vi hunnit med massor! I tisdags blev det mest uppackning och en ganska trött middag på Santa Fee (texmex) som ligger precis nedanför våran lägenhet. I onsdags åkte vi downtown för att hitta skolan och betala kursavgiften (vi kände oss lagom turistiga när vi kom upp från tunnelbanan på Canal st. och inte hade en aning om vart vi skulle).

Efter att ha konsulterat kartan ganska många gånger och gått fel ett par, hittade vi tillslut West Brodway och kom så småning om fram till skolan. Smink över allt och en massa fnitter. Wohooo!

När vi betalat kursavgiften och bekantat oss med lokalerna åkte vi upp till Times och spanade in The Naked Cowboy. Vi frös i våra jackor, tights och klänningar, stackaren stog där i bara kalsonger och gitarr!

Sen gav vi oss ut på jakt efter kontantkortstelefoner. Först efter att vi lyckats manövrera en lurig indier som ville sälja på oss sim-kort för 150dollar hittade vi Radioshack och fick ett par fina små mobiler för nästan nada pengar. Mycket bra.

Fortsatte med en promenad upp till Central Park och drack kaffe på ett närliggande starbucks. Yumie! I parken spelades det en massa baseball så vi pausade och agerade publik. Här blev vi dessutom för sjuttioelfte gången raggade på av mindre attraktiva män.


           
     

Middag handlade vi på stop n' shop en bit ner från oss på Brodway. Blev enormt gott och promenaden efteråt var förmodligen välbehövlig.


  

Igår var vi på shoppinghumör och besökte Macy's på 34 st. STORT. NK släng dig i väggen! Passade även på att åka ner till ground zero, obehagligt! Där i närheten finns 21 century som är en stor outlet. Mkt skit men en del fint. Typ skoavdelningen var trevlig :)

Sen var vi på skolan igen för att köpa allt vårt smink. Hoooly va mkt grejer vi har nu! Ägnade resten av kvällen åt att försöka få i allt i våra make-up väskor. Kan inte vänta tills kursen börjar!!

Idag regnar det, så vi funderar på att gå på bio. Får se vad det blir :D


Flygvärdinna: (men övertrevligt och innött tonfall) Would you like a pizza or a non-vegitarian ciabatta? Oh sorry, "Would you like a pizza, or a vegitarian ciabatta?"

Jenny: Har du sett det där programmet eller? Där dom ska uppfitta saker?


Kommentarer
Postat av: Ctina

haha , skönt att se er igen ! även om de bara e bilder.. xD

2008-05-03 @ 00:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0