Snabblektion i mineralsmink

Har tidigare skrivit lite om ett riktigt trevligt sminkmärke som heter Everydayminerals (www.everydayminerals.com). Förutom deras extremt prisvärda ögonskuggor har de allt från foundations till läppstift. Här kommer lite info och tips om mineralsmink!

Gjort av: Mineralsmink innehåller bara naturliga metalloxider, till skillnad från vanliga kosmetiska produkter som ibland innehåller ämnen som till och med kan vara cancerframkallande.

Hållbart: Eftersom mineralsmink tillverkas i puderform håller de hur länge som helst. Bakterier kan inte gro utan fukt och därmed kan du använda din mineralprodukt tills den är slut - utan att riskera problem med acne eller utslag. Men tänk på att tvätta dina penslar. Där kan det äckligt nog fastna allt möjligt...

Applicera: Mineralfoundation applicerar du med en så kallad Kabuki-borste. Även de finns att köpa på Everyday minerals för ungefär 65 kr. Använd mjuka, cirkulerande rörelser för att borsta fast pudret. Tänk på att inte ta för mkt puder på borsten! Om tu tycker att det är svårt att få fast din foundation med borste, blanda den men lite av din hudkräm ;)

Mixa: Något av det bästa med mineralsmink är att du kan mixa ihop egna färger och produkter. Det finns inget som säger att den där söta blushern måste sitta på kinderna, blanda den med lite läppglans och använd på läpparna!

Good luck :) /Sandra

image7
Kabukiborste, ca 65 kr på everyday minerals

Kommentarer
Postat av: Joanna

kanske ska pröva?

2008-03-16 @ 21:37:03
URL: http://joaanna.blogg.se
Postat av: anna

Ja, jag ska verkligen testa det :) Vad kul att åka till NY förresten. Roa er lite åt mig med när ni är där ;)

2008-03-17 @ 18:28:27
URL: http://hazeleyes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0