Midsommar

Efter en rejäl sovmorgon började vi midsommarafton med varsin jordgubbssmoothie därefter begav vi oss till Stop n Shop för att hitta lite passande midsommarmat. I vår midsommaryra blev det inte bara mat utan också shotglas fastsatta på halsband (mycket behändigt), varsin cyklop och snorkel och självklart blommor till våra kransar. 

Dagens aktiviteter fortsatte med den klassiska kransbindningen. Vilket visade sig vara lite problematiskt då våra blommor hade stjälkar som inte var så medgörliga. Vi lyckades dock få ihop varsin fin lilavit krans med enstaka stjälkbrott vilket resulterade i att de var mer kantiga än runda . Därefter tog vi oss ner till ponden med all vår mat i små burkar och dukade vi upp en anständig midsommar picknick. Vi hade allt från färskpotatis och rökt lax till jordgubbar och vaniljglass. Vi hade även lyckats hitta Wasaknäcke! Till de mer främmande inslagen hörde Oreos, M&M's och sura melongodisar som är vår nya favorit.

Som tur var var vi helt ensamma på stranden och vi kunde avnjuta vår picnick med kransar på huvudet! Efter den mättande måltiden var vi tvugna att lägga oss ner och sova lite...tills vi blev påkomna av några surfarkillar med mer skägg än vad vi har hår. Då var vi tvugna att åka hem.

Väl hemma tog vi itu med nästa "must have" i ett midsommarfirande. Spriten. Vi blandade alltså lite drinkar och knöt vänskapsband. Mer livat än så blev det inte och vi somnade nöjda med vad vi åstadkommit i midsommarväg. Det enda vi saknade var en midsommarstång...

     

Kommentarer
Postat av: Ctina

GRATTIS PÅ 20 års DAGEN SANDRA!

2008-07-01 @ 16:48:35
URL: http://ctiinaa.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej! Vilken fin blogg du har!

Spana gärna in min blogg!

Förresten om du vill ha gratis presentkort - klicka då på den här länken www.gratismode.se/?c=1245. Det funkar verkligen!

Ha en bra dag!

Kram Kram

2008-11-14 @ 16:37:31
URL: http://accessoar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0