Grand

Planerna för lördagskvällen var utgång med Ana Pretty. Vi skulle mötas på Times Sq kl 10 och åkte innåt stan efter sminkmainia vid köksbordet. Det är fantastiskt hur mycket längre tid det tar att sminka sig nu, när man vet allt roligt man kan göra!

På Times blev vi ståendes nästan en timme, då Anas man körde snigeltaxi från Long Island. Vi misströstade dock inte utan passade på att dricka kaffe och spana folk. Sittandes på busshållsplatsen för att vila fötterna blev vi plötsligt fotograferade av ett äldre par i en skåpbil. "Smile girls!!". Något ironiskt att som turist bli turistattraktion.

image82

Sekunden senare vände sig mannen brevid oss om och utbrast "ooh, you girls have identical makeup!". Vi stirrade förvånat på varandra och klargorde att det hade vi verkligen inte. Han visade sig insatt i ämnet då han påpekade att Jenny hade lösögonfransar och undrade om det kanske var "individuals". Han gav oss dessutom en indirekt komplimang då han frågade var vi gått för att få makeupen lagd. Woho!. Om han var gay? JA!

Ana anlände vid 11 tiden och var GORGEOUS! Vi tog en taxi till nattklubben Grand. Där öppnade vi konversationen med vakten genom att påpeka att vi var svenskar. Det resulterade i att vi slapp både ID-koll och inträde.

Väl inne på klubben dansade vi som dom galningar vi är innerst inne och njöt av billiga drinkar, rolig musik och New Yorks hittils bästa toalett. Där bjöds det nämligen på godis och parfym.

Lite senare dök även Vali, Josefina och deras två Chilenska salsakompisar typ Ferdinan och Gringo upp, vilket var underbart! Det fotades en massa, mestadels på fötter och vi gick hem mycket, mycket glada och med nya kontakter knutna.
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0