Anvation

Samma dag vi blev klara med skolan blev vi invaderade av ANNA. Jennys jämgamla kusin som för tillfället au pairar i San Fransisco. Till skillnad från oss, som från första stund försökt smälta in och INTE se ut som turiser gjorde Anna precis tvärt emot.

Ståendes på Wall Street med en tidning under armen och en latte i höger hand lutade hon sig mot en wallstreet skylt och ville bli fotad.

- Jag försöker se ut som att jag står här och.. Ehm.. Väntar på att.. Hm..
- Finanserna sköter sig själva?



Ännu värre blev det när vi tog med henne till Central Park och hon glatt väcklade upp en karta, lika stor som henne själv, pekade på en plats mitt inne i central park och visade för en cyckel-taxi-förare. Vi ville sjunka genom jorden, men Anna trängde förväntansfullt och entusiastiskt ner sig mellan oss i vagnen och började fota för fulla muggar.

Hennes orädsla för att göra bort sig kom dock väl till pass när vi hamnade på en releasefest med sångaren i The Ramones närvarande. Utan förvarning gick hon fram till honom och krävde att få ta en bild. Herre gud Anna, behave! Stället festen hölls på var btw bland det coolaste vi sett! Där man tyckte att dansgolvet borde varit fanns istället en stor pool. Och när man väl var nere i poolen kunde man simma hela vägen fram till bardisken. We like :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0